Sådan transporterer vi dine kølevarer

Ejer du en virksomhed, som jævnligt skal have leveret kølevare, så lad Blue Water Shipping klare arbejdet for dig. Her vil du få yderst professionel håndtering af varerne. Vi ved, hvor vigtigt det er, at varer såsom mælk og grøntsager holder sig friske, og har derfor specialiseret os i sikker og tryg fragt af blandt andet disse typer af varer. Bliv her klogere på, hvordan dine kølevarer bliver håndteret hos os.

Transporten på vejene

En måde, som er meget klassisk, og især meget brugt inden for landegrænser når vi snakker køletransport, er med lastbiler på landevejene. Her opbevares kølevarerne i store kølebiler, som trygt og sikkert kan fragte diverse køle- og frostvarer rundt i hele landet. Kølebilerne er ydermere så effektive, at de også tåler at fragte køle- og frostvarer fra både Norge og rundt i Sydeuropa.

Varer der krydser oceaner

Er der brug for, at varerne skal over sø og vand, er dette også muligt. Blue Water Shipping tilbyder, at diverse køle- og frostvarer kan blive fragtet på store containerskibe, og derved nå længere, end hvad en lastbil kan klare. Her bliver varerne opbevaret i containere, som holder kølevarerne friske og ved den rette temperatur. 

Nå ud til hele verden

Sidst men ikke mindst, tilbydes der også fragt i form af fly. Afhængigt af, hvor dine kølevarer skal hen, har vi et professionelt team, som undersøger logistikløsninger, og om det er optimalt, at fragte dine varer på denne måde. Her holdes der igen nøje øje med rumtemperaturen for varerne.