Hvad lærer jeg på et kursus i Power BI?

Overvejer du at tage på et kursus i Power BI, men ved du ikke helt, om det er det rette valg for dig? Hvis du har et ønske om at lære mere inden for dette område, er det en rigtig god idé at tage på sådan et kursus. Dog er det selvfølgelig også en fordel, at du ved noget mere om, hvad du vil lære på et kursus i Power BI, inden du træffer beslutningen. Læs med videre her.

Det lærer du på et kursus i Power BI

Du vil lære en masse forskelligt på et Power BI kursus i København eller et andet sted i Danmark. Du vil blandt andet få viden om følgende:

  • Lær at udarbejde interaktive datavisualiseringer

På et kursus i Power BI vil du med udgangspunkt i Power BI Desktop lære at udarbejde interaktive datavisualiseringer. Herved kan du opnå rigtig flotte visuelle resultater. Du lærer ydermere at transformere og blande data fra forskellige kilder.

  • Du får praktisk erfaring med at udvikle datamodeller

Derudover vil du få praktisk erfaring med at udvikle dine egne datamodeller på et kursus i Power BI. Du vil altså lære, hvordan du kan udvikle diverse modeller med udgangspunkt i datakilder fra eksterne data.

  • Få styr på at udvikle rapporter og dashboards til at præsentere dine data

Endnu en ting, som du vil lære, er, hvordan du udvikler rapporter og dashboards til at præsentere dine data på bedste vis. Du vil få en introduktion til en række visualiseringsmuligheder i Power BI, så du får mulighed for at fremstille dine data i visuelle og overskuelige rapporter.