Tv2 zandra

Gerningsmand fra Tønder til Zandra: Du var jo vant til det – TV 2

24. nov. 2016 — For første gang konfronterer Zandra Berthelsen en af de mænd, der forgreb sig på hende, da hun var barn. Hun vil vide, om han angrer.

​For første gang konfronterer Zandra Berthelsen en af de mænd, der forgreb sig på hende, da hun var barn. Hun vil vide, om han angrer.

Zandras farvel til ‘Tønderpigen’: Derfor står jeg frem – TV 2

16. nov. 2016 — For første gang står Zandra Berthelsen frem med navn og ansigt. Læs her, hvorfor hun mener, at det er det eneste rigtige.

For første gang står Zandra Berthelsen frem med navn og ansigt. Læs her, hvorfor hun mener, at det er det eneste rigtige.

Pigen fra Tønder-sagen fortæller sin historie – Om TV 2

Pigen fra Tønder-sagen fortæller sin historie

16. nov. 2016 — Zandra Bertelsen medvirker i ‘Station 2’ for bl.a. at skabe debat om seksuelt misbrug, så vi i højere grad kan blive opmærksomme på og forhindre …

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Hovedpersonen i Danmarks mest omtalte misbrugssag står frem

Hovedpersonen i Danmarks mest omtalte misbrugssag står frem: Vil ikke længere gemme sig – TV 2

16. nov. 2016 — Hun var den anonyme hovedperson i Danmarkshistoriens mest omtalte sag om seksuelt misbrug. Men det slutter nu. Dette er Zandra Berthelsens …

Hun var den anonyme hovedperson i Danmarkshistoriens mest omtalte sag om seksuelt misbrug. Men det slutter nu. Dette er Zandra Berthelsens historie.

TV 2: Derfor viser vi programmerne om pigen fra Tøndersagen

TV 2: Derfor viser vi programmerne om pigen fra Tøndersagen – TV 2

17. nov. 2016 — Når Zandra Berthelsen i aften står frem med navn og ansigt i Station 2 programmet ”Pigen fra Tøndersagen – min historie”, bryder hun 11 års …

Når Zandra Berthelsen i aften står frem med navn og ansigt i Station 2 programmet ”Pigen fra Tøndersagen – min historie”, bryder hun 11 års anonymitet

Her møder Zandra fra Tøndersagen sin redningsmand:

Her møder Zandra fra Tøndersagen sin redningsmand: – Du er et stort menneske – TV 2

24. nov. 2016 — Han tilbød dig også til mig – jeg rystede · Lever et liv i skjul · Du er virkelig et stort menneske · Mest sete på tv2.dk · TV 2 anbefaler · Forsiden.

​Zandra Berthelsen var rørt til tårer, da hun for første gang mødte manden, der satte politiet på sporet af Tøndersagen – og endte Zandras mareridt.

Zandra fra Tøndersagen: Sådan har jeg det i dag – TV 2

17. nov. 2016 — De sidste mange år har pigen fra Tøndersagen, Zandra Berthelsen, … så fremstår Zandra Berthelsen som en troende muslim med tørklæde og …

Pigen fra Tøndersagen har fået en turbulent start på livet, men alligevel er hun optimistisk.

Ekspert om Tøndersagen: Zandras far stjal hendes identitet

Ekspert om Tøndersagen: Zandras far stjal hendes identitet – TV 2

17. nov. 2016 — Mest sete på tv2.dk · Amerikansk dronefabrik i Letland i brand · Elefantunge rask, men har mistet ører · Danske læger opdager skræmmende bakterie – …

Seksuelle overgreb svarer til tyveri af et barns identitet, og det følger børnene ind i voksenlivet, siger førende chefpsykolog.

Pige fra Tønder-sagen vil i Folketinget – TV 2 – TV2 Nyheder

Pige fra Tønder-sagen vil i Folketinget – TV 2

2. mar. 2019 — Som barn blev hun misbrugt af sin egen far. Nu er Zandra Berthelsen flyttet til Sydsjælland og drømmer om en politisk karriere.

Som barn blev hun misbrugt af sin egen far. Nu er Zandra Berthelsen flyttet til Sydsjælland og drømmer om en politisk karriere.

Keywords: tv2 zandra