Net melon

Melonguide: Kend din melon – Samvirke

Melonguide: Kend din melon | Samvirke

15. jun. 2016 — Du kan vælte dig i søde, saftige meloner til skaldyr, is, salater eller kød … men smag også lige på fætrene cantaloupe, piel de sapo og galia.

Du kan vælte dig i søde, saftige meloner til skaldyr, is, salater eller kød. Vi spiser masser af honningmelon og vandmelon, men smag også lige på fætrene cantaloupe, piel de sapo og galia. Køb de store meloner. De smager bedst.

Netmelon – madABC

Netmelon

Af sukkermeloner kender vi bedst honningmelon, frøskindsmelon, netmelon, galiamelon, cantaloupmelon og charentaise. De er alle varianter af samme type …

Melon stammer oprindeligt fra Indien og har derfra spredt sig til Afrika og Mellemøsten. Meloner er i græskar-familien og derved i familie med

Melonguide – Arla

Meloner – facts, sorter & opskrifter med meloner – Arla Leksikon | Arla

Netmelon er en rund og lysegrøn melon, der har et netmønster i skallen. Frugtkødet er gult-orange med en sød og kraftig smag. Find opskrifter med Netmelon.

Meloner er af den saftige græskarfamilie og bruges hyppigt i fx salater. Find facts og lækre opskrifter med bl.a. Vandmelon, Honningmelon og Cantaloupemelon.

Melon – info – kogebog.dk

Netmelon – facts & inspiration til opskrifter – Arla Leksikon | Arla

15. jun. 2022 — Melon kan godt dyrkes i drivhuset herhjemme, men kræver masser af varme … Netmelon: rødt, saftigt frugtkød samt mild og svagt sødlig smag.

Netmelon er en rund og lysegrøn melon, der har et netmønster i skallen. Frugtkødet er gult-orange med en sød og kraftig smag. Find opskrifter med Netmelon.

Melonplanter | Sådan dyrker du melon i drivhus – Plantorama

Melon – info

Net Melon. 49,95 DKK. Velegnet til hobbydrivhus eller lun terrasse. Rødt saftigt frugtkød og smagen af vandmelon er mild og svagt sødlig. 10 cm potte.

De bør altid serveres kolde, men tåler ikke at fryses. Spises naturel – måske som en hors d’oeuvre med papirtynde skiver rå, røget skinke – eller som dessert.

Net Melon – Gartnerhallen A/S

Melonplanter | Sådan dyrker du melon i drivhus | Plantorama

Melon Net ‘Harvest King’. Dansk navn: Melon ‘Harvest King’, Net. Højde/vækst: Denne plante kræver at man binderfrugterne op når de er på størrelse med …

Melon kan godt dyrkes i drivhuset herhjemme, men kræver masser af varme og vand. Få den komplette guide til dyrkning af meloner i drivhuset lige her.

Melon Net ‘Harvest King’ – Drivhuset – Home and Garden AmbA

Net Melon – Gartnerhallen A/S

Melon Net ‘Harvest King’ – Drivhuset – Home and Garden AmbA

Keywords: net melon